lauantai 5. heinäkuuta 2014

4th of July

Täällä juhlittiin perjantaina itsenäisyyspäivää. Meidän päivä ei eronnut tavallisesta kovin paljoa, koska Jasonilla oli tyräleikkaus keskiviikkona ja hän oli vielä toipilaana leikkauksen jäljiltä. Me veimme Jasonin leikkaukseen keskiviikko aamuna, mutta he pääsivät aloittamaan leikkauksen vasta kahden aikaan. 16.30 lääkäri soitti ja kertoi, että leikkaus meni hyvin ja että parin tunnin päästä voisimme tulla noutamaan hänet kotiin. Olimme sairaalassa 18.30 ja kuulimme, että Jason on vielä huonovointinen  ja pyysivät odottamaan. Koska mulla oli tytöt mukana, emme edes päässeet katsomaan häntä vaan odotimme sellaisessa isossa odotushuoneessa. Mä olin ajatellut, että hakureissu olisi sellainen in and out juttu, enkä ollut ottanut mitään viihdykettä mukaan tytöille. Onneksi kännykässä toimi netti ja tytöt pysyivät aloillaan katsellen Kaapoa. Kahdeksan aikaan kuulimme, että eivät voi vielä päästää Jasonia pois ja lä hettivät meidät kotiin odottelemaan. Kotona pidin tyttöjä hereillä 22.30 asti, kunnes soitin sairaalaan ja kyselin tilannetta. He sanoivat, että ehkä puolenyön aikaan voisivat päästää pois. Päätin laittaa tytöt nukkumaan ja kantaa heidät sitten autoon kun lähtö tulisi. Ennen puoltayötä sain soiton, että pitävät Jasonin siellä yötä. Seuraavana aamuna kävimme ensin uimakoulussa ja sen jälkeen suuntasimme taas sairaalalle, jossa odotimme vajaan tunnin ja Jason pääsi vihdoin kotiutumaan katetrin kera. Kävimme nopeasti kotona syömässä ja sitten jouduimme lähtemään uudestaan sairaalalle, jossa Jasonilla oli lääkäri muista syistä ja sitä ei voinut siirtää meidän Alaskan reissun takia. Tiputimme hänet siis taas sairaalaan ja menimme siksi aikaa puistoon aikaa tappamaan. Tuo katetri haittasi liikkumista aika tavalla, joten torstai illan ja perjantain Jason lähinnä makasi sängyssä tai sohvalla. Lauantai aamuna hän sai vihdoin mennä poistattamaan sen ja liikkuminen on jo paljon helpompaa.

Itsenäisyyspäivänä mä kävin aamupäivällä tyttöjen kanssa puistossa ja kaupassa ja kotimatkalla haettiin päivän kunniaksi ruoat Dickey's bbq ravintolasta. Jasonin oli tarkoitus savustaa itse ruoat, mutta eihän se raukka voinut sellaiseen ryhtyä katetrinsa kanssa. 

4th of Julyn kunniaksi me pukeuduttiin stars and stripes mekkoihin :)
Itsenäisyyspäivä oli kuuma (niinkuin kaikki muutkin päivät täällä). Itsekin kävin aina välillä juoksemassa tuolla veden alla.

Mun piti ottaa kuva meidän ruuista, mutta oli niin kova nälkä, että unohdin. Saatte siis tyytyä pelkän kassin kuvaan.
Alunperin meidän oli tarkoitus mennä juhlimaan itsenäisyyspäivää CalExpoon, jossa järjestetään mm. erilaisia messuja. Siellä ilta huipentuu ilotulituksiin, jotka meidän onneksemme näkyvät myös läheisen ostoskeskuksen parkkipaikalle. Pakkasimme retkituolit ja eväät autoon ja lähdimme retkeilemään sinne parkkipaikalle. Ilotulitukset oli näyttävät ja tytötkin tykkäsi. Kotiin tultiin 22.30 maissa ja tytöt oli helppo saada nukkumaan.

Lisää kuvateksti
Popcornia ja ilotulituksia.
Meillä on nyt lentoliput varattu Alaskaan ja lähtö on 15.7. Mä olen jo pakannut ekan laukunkin, nimittäin kaikki vauvan vaatteet ja tarvikkeet. Ensi viikolle on taas tiedossa touhua kun pitäisi pakata ja miettiä mitä ottaisi mukaan ja Jason on koko viikon siellä pohjoisessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti