perjantai 7. elokuuta 2015

Blogin henkiin herättelyä

Mä olen kotona melkein yksin, koska Jason ja tytöt lähti telttailemaan. Lukas on päikkäreillä ja mäkin meinasin laittaa maaten, mutta sitten sain ajatuksen alkaa herättelemään blogia taas henkiin. Edellisestä postauksesta onkin jo 4 kuukautta. Koko kesä on mennyt hujauksessa ja tyttöjen koulu alkaa vähän yli viikon päästä. Etenkin täkäläisistä koulujutuista ajattelin sitten syksyn tullen postailla.

Viimeksi laitoin kuvia meidän uudesta kodista ja ajattelin laittaa tässä vielä vähän lisää kuvia. Meillä on tässä 4 makuuhuonetta, 3 vessaa jossa kaikissa myös suihku, 2 olohuonetta ja 2 ruokailutilaa. Näissä amerikkalaisissa kodeissa on monesti ns. familyroom jossa on telkkari ja sitten living room, joka on enemmän seurusteluun. Ruokailutiloista toinen on enemmän "formal" ja toinen taas ns. breakfast nook.

Family room.
Breakfast nook

Istumatilaa riittää kun on vielä nämä baarijakkaratkin :)
Näkymä family roomiin keittiöstä.
Ja lisää näkymää keittiöstä.
Keittiötä.
Lisää keittiötä.
Näkymä Lukaksen huoneesta.
Lukaksen huone.

Lukaksen huone.
Meidän makuuhuone.

Kaliforniassa vanhempien makuuhuoneen ja kylpyhuoneen välillä ei ole ovea, vaan kylpyhuoneeseen on suora näkymä. Niin myös meillä. Tämä on joku muuton aikainen kuva, niin seinästä tulee jotain johtoa :)

Meidän kylpyhuone. Tässä tilassa on iso kylpyamme, suihkukoppi ja erillinen vessa. 

Yläkerran käytävä. Perällä meidän huone. Vasemmalla Lukaksen huone, lasten kylppäri ja tyttöjen huone. 

8 kommenttia: