keskiviikko 19. elokuuta 2015

Mietteitä ensimmäisestä koulupäivästä

Me vanhemmat saatiin olla koululla ensimmäisenä koulupäivänä noin 30 minuuttia ja sen jälkeen alkoi jo ihan normaali opetus. Kyllä sitä kieltämättä mietti, että kuinka ne pärjää siellä ja muistavatko ne syödä lounaansa jne. Tytöt on ehkä maailman hitaimpia syömään ja vaikka kuinka ollaan opetettu ja hoputettu, niin se ruokaa eksyy sinne suuhun  todella verkkaiseen tahtiin. Mietinkin että mitenkä syöminen käy kun äiti ei ole hoputtamassa ja ympärillä on paljon uusia kavereita. Olivialla oli koko leipä syömättä, mutta melkein kaikki muu oli syöty. Sophia oli jyrsinyt vähän leipää ja syönyt melkein kaikki muut ruoat. Katsotaan miten käy tänään.
Tässä eilinen lounas.
Molemmilla oli ollut kiva ensimmäinen koulupäivä ja olivat innokkaita menemään uudestaan (niinkuin olisi muuta vaihtoehtoa). Kyselin kavereista ja molemmat nimesivät kolme eri lasta. Kaksosten äitinä olin tästä todella helpottunut, koska se tarkoittaa että he eivät ole nyhjänneet siellä yhdessä, vaan molemmat ovat touhunneet omia juttujaan ja saaneet omia kavereita. Tiesin kyllä, että he eivät ole toisistaan riippuvaisia vaan osaavat toimia myös ilman siskoa. Mutta ei sekään ihan itsestäänselvyys ole, kun he ovat viettäneet viisi vuotta yhdessä ja todella harvoin heitä on erotettu muutamaa tuntia pidemmäksi aikaa. Koulun jälkeen odotin heitä parkkipaikalla ja he tulivat molemmat ulos luokasta omia matkojaan. Siitäkin olin ilahtunut :)

Ekan koulupäivän kunniaksi käytiin kahvilla Starbucksissa. Vaikka oli taas todella kuuma, niin istuimme pihalla. Visiitti oli melko pikainen, koska Lukas oli vähän eri mieltä kahvittelusta ja kitisi/itki koko kahvihetken ajan.

Illalla tein vielä tytöille kaksi kyselyä liittyen ensimmäiseen koulupäivään ja heidän lempiasioihin tällä hetkellä. Nämä kyselyt teen aina joka kouluvuoden alussa ja säästän ne heidän luettavakseen. Äidin iloksi heidän molempien ammattihaave on tällä hetkellä lääkäri :)


Tänään tiputin heidän koululle klo 7.40 ja jatkoin siitä itse suoraan kuntosalille spinningiin. En ennen tykännyt aamutreeneistä, mutta on se jotenkin hieno tunne kun sen on hoitanut pois alta.

1 kommentti:

  1. Tähän kommenttiisi "Äidin iloksi heidän molempien ammattihaave on tällä hetkellä lääkäri" sopii niin hyvin tämä sarjakuva: http://static1.uk.businessinsider.com/image/55019ef3dd0895b4718b468b-1200-924/yik-yak-office-comic.jpg

    VastaaPoista