perjantai 8. marraskuuta 2013

Halloweenia ja vähän muutakin

Halloween tuli ja meni, mutta koska mä olen vähän laiska bloginpitäjä niin päivitystä tulee vasta nyt. Halloween on täällä todella suuri juhla ja joka paikassa oli myynnissä Halloween krääsää ja karkkia.  Jason oli innoissaan, että tytöt pääsivät juhlistamaan tätä juhlaa ensimmäistä kertaa. Hän osti tytöille asuiksi San Francisco 49ers cheerleaders  puvut ja mä löysin väreihin sopivat hiuskoristeet yhdestä toisesta kaupasta. Meidän piti kiertää tätä omaa naapurostoa trick or treattaamassa Halloween iltana, mutta saatiin kutsu erään Suomalais-Amerikkalaisen perheen kotiin, joten tytöt tekivät kierroksen siellä ja samalla saatiin tutustua uusiin ihmisiin. Meillä oli tosi mukava ja ilta ja tytötkin jaksoivat hyvin puoli kymmeneen asti illalla (karkin voimalla). Tässä vähän kuvia tuosta illasta:    

Tytöt meidän pihassa lähtövalmiina.












Tämän näköisessä talossa vietettiin iltaa. Koristelut olivat upeat, nopeasti nappastu kuva ei tee oikeutta.





Trick or treat
Daddy avusti tyttöjä ovella. Tosi reippaasti sanoivat trick or treat ja muistivat myös kiittää. 
Sophia saaliinsa kanssa. 
  Olivia saaliinsa kanssa.   

Meillä on tällä hetkellä vain yksi auto, joten mä ja tytöt ollaan oltu täällä kotosalla ja puistossa päivisin. Toista autoa me ei haluta ostaa ennenkuin Espoon koti on myyty. Onneksi on ollut niin kivat kelit, että puistossa ja pyöräillen menee helposti parikin tuntia. Heti kun saadaan se toinen auto niin aloitan tyttöjen kanssa jotain harrastuksia (tai ehkä heitetään daddy aamuisin töihin, jotta saadaan se auto päivisin käyttöön).

Näin ihanan sininen taivas täällä on ollut melkein joka päivä tämän 2,5 viikon ajan.

Käytiin katsomassa mm. lohia fish hatcheryssa (jossa siis kasvatetaan kaloja). 

Takapihalle hommattin koristeline. 

Tällä viikolla on askarreltu helmillä. 

Terveellistä välipalaa kotinurkilta. Mansikoita on syöty jo useampi kilo. 

Tytöt on tänään 3v4kk. Heidän syntymästään lähtien olen ottanut joka kuukauden 8. päivä ns. "monthly picture". Niistä on kiva seurata tyttöjen kasvua, vaikka tulee niitä kuvia napsittua muutenkin melkein päivittäin. Ensimmäisestä vuodesta on teetettynä kuvakirja, jossa kuva vuoden jokaiselta torstailta, joka oli heidän syntymäpäivänsä.. Tämä ylläoleva kuva on marraskuun monthly picture.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti