maanantai 18. marraskuuta 2013

Saunaa, synttäreitä ja eläintarhakäynti


Viikko sitten juhlimme 8-vuotiaan Sevin synttäreitä perheen lähipuistossa. Ohjelmassa oli mm. piñjatan rikkominen :) Juttu oli jo tuttu tytöille, koska juhlimme heidän 3-vuotis synttäreitä Guatemalassa ja heillä oli silloin iso pinkki poni piñjata.

Tässä Olivian vuoro lyödä piñjataa.

Piñjata saatiin rikki ja lapset keräävät karkkeja pusseihin.




























Viime viikolla pääsin myös saunaan. Vaikka en mikään kova saunoja olekkaan niin mukavalta nuo löylyt tuntuivat ja luulenpa, että meidänkin kotiin tuollainen joskus rakennetaan. Jonkin verran jo googlettelin ja useammastakin paikasta saa ostettua tuollaisia saunapaketteja. Tässä vähän kuvia.
Sauna tuolla peräseinällä.














Tilaakin oli mukavasti. Viisi Suomalaista naista mahtui ihan helposti.














Emäntä on kotoisin Lapista ja se näkyy mukavasti tässä tilassa.













Tärkeimmät Suomen tuliaiset. 


















Eilen käytiin Sacramenton eläintarhassa. Ostettiin sinne vuoden sisäänpääsy niin voi mennä sinne jos ei ole muutakaan tekemistä. Aika pieni se oli, mutta ihan ok.
Seeprat ja strutsit samassa aitauksessa. 
















Flamingoja
















Olivia hämähäkki


















Mama ja mimmit.


















No sitten vielä parhaat kuulumiset, nimittäin me saatiin sohva. Niin mahtavaa kun ei tarvi enää istua lattialla. Sohva on SUURI ja PEHMEÄ.















Sellasta tänne tänään. Nyt uusi viikko ja uudet kujeet. Oman pääni menoksi ostin sormivärejä ja niitä pitäisi ehkä tänään kokeilla. Ne on onneksi pesussa lähteviä.

2 kommenttia: