sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Mukava viikonloppu

Taas yksi mukava viikonloppu takanapäin. Ja mukava viikko myös edessäpäin, sillä torstaina on Thankgiving (Kiitospäivä) ja Jasonilla vapaata koko loppuviikko. Me suuntaamme torstaina San Franciscoon, joka on ehdottomasti yksi meidän lempikaupungeistamme. Matkaa on vain 150km, joten luulenpa että tulemme käymään siellä aika usein.

Ostin muutama viikko sitten Grouponista valokuvauksen studiossa. Hinta oli kohtuullinen, joten ajattelin että käymme siellä ottamassa kuvia joulukorttia varten. Kuvausaikaa varatessa selvisi, että samalla voisimme ottaa muitakin kuvia ja niin teimmekin. Studio oli erässä ostoskeskuksessa, eivätkä odotukset olleet kovin korkealla, koska yleensä tuollaiset paikat tekevät kuvauksia liukuhihnalla. Yllätyin kuitenkin positiivisesti ja kuvista tuli ihan hyviä. 

Tässä muutamia:





Kuvakollaasi 70x40cm kehyksessä.
 Tämä aamu alkoi rauhallisissa merkeissä. Luimme molemmat paikallista sanomalehteä kun huomasin artikkelin Mandariini festivaalista, joka järjestettiin tänä viikonloppuna noin 40minuutin ajomatkan päässä meiltä. Kysyin Jasonilta, että lähdetäänkö ja myöntyvän vastauksen jälkeen pakattiin pesue autoon ja menoks. Reissussa menikin useampi tunti ja kotiintuomisina oli tietysti iso pussi mandariineja.

Mandarin festival

Sapuskaa

Alpakoita

Tytöt pääsi hyppimään.

4 kommenttia:

  1. Söpöliinejä pikku-Annoja noissa kuvissa:)

    VastaaPoista
  2. Ihanat valokuvaamon kuvat. Ei mitään perinteisiä tonttupuku kuvia, mutta silti jouluisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellaisia olikin haussa, vaikka löytyy meiltä sellaiset perinteisemmätkin joulumekot. Olivialla punainen ja Sophialla sininen.

      Poista