perjantai 28. maaliskuuta 2014

Viikonloppureissu Bodega Bayhin

Tässä ollaan jo uudenviikonlopun alla, mutta ajattelin silti kertoa meidän viime viikonlopun reissusta rannikolle. Me ollaan todella extempore ihmisiä ja tämäkin reissu suunniteltiin edellisenä päivänä ja autossa kännykällä hioutui suunnitelmat siitä missä käydään. Onneksi löytyi hotelli päivän varoitusajalla. Sacramentossa oli viime viikolla tosi kesäiset kelit (siis Suomen mittapuussa kesäiset), mutta rannikolla on aina vähän viileämpi, joten pitkähihaisissa lähdettiin reissuun. Tässä alla näkyy meidän ajomatka Sacramento-Bodega Bay-Santa Rosa-Sonoma-Sacramento.
Bodega Bayelle päästyämme söimme lounaaksi fish&chips ja rapu ciabattaa, etenkin tuo ciabatta oli todella hyvää.

Tästä kalastusveneet lähtevät liikkeelle.

Ajettiin lahtea vähän eteenpäin kunnes tultiin tälle kauniille rannalle. Lämpötila oli jotain 15 ja 18 asteen välillä, mutta rannalla oli uimareitakin.


Sophia on tässä niin California girlin näköinen :)

Tytöt rakastivat rannalla olemista, vaikka meillä ei ollut edes mitään hiekkaleluja mukana. Tännä kyllä tullaan kesällä varjojen ja lelujen kanssa ja ollaan koko päivä.

Kivien ja hiekan heittely veteen oli lempipuuhaa.

Aalloista tytöt eivät välitä. Ne olivatkin täällä aika suuria. Viime kesänä kun olimme Guatemalassa, kävimme Jasonin kanssa uimassa samaisessa Tyynessämeressä ja tytöt oli ihan kauhuissaan kun kaatuilimme siellä tyrskyissä. Meillä oli tietysti sitä hauskempaa mitä lujempaa aallot heittelivät meitä.

Ihania maisemia.


Tämän tukin päällä syötiin jäätelöt.

Lisää upeita maisemia.

Hotelliin ajettiin Santa Rosaan. Oli kiva päästä uimaan ja siellä käytiinkin pariin kertaan.

Seuraavana päivänä ajeltiin takaisin kotiin Sonoman ja Napan kautta. Napa valley on tunnettu viineistään ja viinitiloja on ihan jokapaikassa. Tässä kuva yhdestä kivan näköisestä paikasta.

Tässä toinen viininmaistelupaikka.

Sitä itseään, eli viiniköynnöksiä. 

Meillä oli mukava weekend getaway. Jälleen kerran täytyy todeta kuinka mahtava paikka maisemiltaan tämä California on. Rannikko on todella kaunista ja Napan viinilaakso ihanan rehevää ja vihreää. Ja kaikki tämä vain parin tunnin päässä meiltä. Tervetuloa kylään :)

1 kommentti: