maanantai 2. joulukuuta 2013

Thanksgiving

Thanksgiving on vietetty ja Joulusesonki on virallisesti alkanut. Me suuntasimme viime torstaina San Franciscoon, jossa siis vietimmeThanksgivingiä. Olemme käyneet kyseissä kaupungissa kahdesti aikaisemminkin, mutta viime kerrasta on jo useampi vuosi aikaa. Oli siis ihanaa palata tuohon kaupunkiin, joka on jäänyt meidän molempien mieleen ehdottomasti yhtenä kauneimmista ja viihtyisimmistä kaupungeista.

Heti alkajaisiksi suuntasimme Fishermans Wharfille, joka sijaitsee ihan merenrannalla ja josta on näkymät Golden Gate sillalle ja Alcatrazin vankilasaarelle. Tytöt olivat eniten kiinnostuneita merileijonista, joita makoili todella runsaslukuisin joukoin laitureilla. Alueelta löytyy myös paljon pikkukauppoja ja ravintoloita.


Merileijonia



Hieno Joulukuusikin löytyi
Kävimme syömässä Thanksgiving illallisen Cioppino's nimisessä pasta paikassa. He ovat erikoistuneita mereneläviin ja saimmekin todella herkullista seafood pastaa.

Thanksgivingin jälkeinen perjantai on nimeltään "Black friday" joka on vuoden kiireisin kauppapäivä. Monet kaupat ottavat varaslähdön ja avaavat ovensa jo torstai-iltana ja ovat auki läpi yön, perjantai iltaan saakka. Minäkin käytin hyväkseni mahdollisuuden käydä ostoksilla rauhassa (lue ilman tyttöjä) ja lähdin kaupoille vähän ennen kahdeksaa illalla. Sain kulutettua kolmessa kaupassa aikaa yhteensä neljä tuntia ja olinkin hotellilla vasta puoliltaöin. En todellakaan ollut ainoa liikenteessä oleva ja viimeisessä kaupassa odotin kassalle pääsyä 40 minuuttia. Alet oli hyviä, joten it was worth it.

Tässä vielä muutama kuva:

Cable car ja taustalla Alcatraz. Olin unohtanut kuinka jyrkkiä nuo SF:n mäet ovat, osa valehtelematta 45 asteen kulmassa. Automaattivaihteinen auto on aika kiva niitä kivutessa.

Porukka ostoksilla perjantaina

Hotellillakin hieno kuusi, jonka edessä oli pakko poseerata.


1 kommentti:

  1. San Francisco on mun lempikaupunki, ehkä siksi että L lähetti mut sinne lomalle ihan yksin elokuussa 2011, poikien ollessa reilun vuoden ikäisiä :)

    VastaaPoista