maanantai 9. joulukuuta 2013

Jouluvalmisteluja

Täällä on jouluvalmistelut jo kovassa vauhdissa. Amerikassa on tapana laittaa kuusi ja muut joulukoristeet jo Thanksgivingin jälkeen, eli heti Joulukuun alussa.

Me haimme kuusen eilen ja koristelimme sen tietysti samantien. Tällä kertaa meillä on oikein värikkäät koristeet. Kuusi on ihanan tuuhea ja täydellisen mallinen.

Pipareita ja piparkakkutalo me leivottiin jo muutama viikko sitten. Taikina löytyi onneksemme Ikeasta niin ei tarvinnut alkaa itse vääntämään.


Sophia koristelee

Olivia koristelee

Piparkakkutalo      




Tein eilen ensimmäistä kertaa Amerikkalaisia sugarcookies, nimensä mukaisesti ne ovat todella makeita. 


Me ollaan myös askarreltu ahkerasti, tässä muutamia "taidonnäytteitä":

Tänne muuttaessa huomasin heti ensimmäiseksi törkeän likaiset ikkunat. Täällä ikkunat ovat sellaisia että niissä ei ole saranoita, vaan niistä osa liukuu sivuun tuuletusta varten. Yläkerran ikkunoiden pesemiseen tarvittaisiin siis todella korkeat tikkaat, jotta ne saisi pestyä ulkoapäin. Jason päätti kysyä asiasta meidän vuokrayhteyshenkilöltä, joka taas kysyi asiasta talon omistajilta. Onneksemme omistaja tilasi meille ikkunanpesijän, joka tuli hommiin viime torstaina. Nyt meillä on ihanan puhtaat ikkunat. Pesijän lähdettyä laitoimme tyttöjen leikkihuoneen ikkunoihin Jouluaiheisia ikkunatarroja.  

Ikkunatarroja laittamassa


Alkoholi täällä on edullista ja tähän loppuun laitankin mainoksen, jonka eilen bongasin. Jos siis ostat 6+ pulloa vodkaa, tulee 1,75l pullolle hintaa $12,60.








4 kommenttia:

  1. En edes tiennyt, etta Ikeasta saa gingerbread batter! Meilla on tarkoitus leipoa ensi viikolla, tosin itse tehdysta batter:sta.
    Good job noiden sugar cookies kanssa..... olen aina kateellinen, kun naen ne kauniisti koristeltuina. Omani ovat, noh, eivat niin tyylikkaita .... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Ikean taikina oli oikein hyvää ja kävin ostamassa sitä jo lisääkin.

      Poista
  2. Hei Anna, löysin blogisi kaksosetkolmoset ryhmästä ja rupesin tietty seuraamaan. :)
    Päätin myös haastaa sinut, joten ole hyvä. Haasteen löydät minnun Pieni suuri perhe-blogistani. (tuplarakkaus.blogspot.fi)
    -Karoliina-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa seuraamaan Karoliina. Käyn katsastamassa blogiasi.

      Poista