sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Hot Chili Cool Cars festival ja kotikulmilla pyörimistä

Yksi asia, josta nautin eniten täällä USA:ssa asumisesta on se, että täällä on joka viikonloppu kaikenlaisia tapahtumia ja tekemistä johon ihmiset sankoin joukoin osallistuvat. Tässä ihan meidän lähellä järjestetään Hot Chili Cool cars festival. Tänä vuonna se oli jo 22. kertaa. Yksi kadunpätkä oli suljettu kokonaan tätä tapahtumaa varten. Paikalla oli parisenkymmentä kojua, josta $5 maksamalla sai kustakin hakea mukiin chiliä (vähän niinkuin Suomessa chili con carne), jonka jälkeen sai äänestää mieluistaan. Chili on täällä sellaista helppoa arkiruokaa ja jokaisella tuntuu olevan se oma tapansa tehdä sitä. Oli mielenkiintoista maistaa monia erilaisia versioita tuosta suositusta ruoasta.
Paikalla oli paljon muitakin palveluiden ja tavaroiden myyjiä. Lisäksi oli paljon vanhoja, kunnostettuja autoja, mutta autoille asti päästessämme oli pyörineet kuumuudessa jo pari tuntia, emmekä niitä pysähtyneet juuri katselemaan. Viime viikolla oli vähän viileämpää (siis alle 30c), mutta nyt viikonloppuna on taas kuuma. Taitaa vielä hetki mennä ennenkuin päästään syksyisempiin lämpötiloihin.
Tässä tytöt odottavat maistiaista

Markkinatunnelmaa

Tytöt pääsi kilpa-auton kyytiin.

Tämä lemonade oli ihan superhyvää.


Yhden kuvan nappasin vanhoista autoista.
Tässä meidän oman kaupungin Rocklinin lähellä on toinen pikkukaupunki nimeltään Loomis. Vien tytöt sinne viikottain voimisteluun ja olen monesti miettinyt, että pitäisi poiketa pääkadun varrella sijaitsevassa paikassa nimeltään "High hand Nursery". Paikka on ensisijaisesti taimitarha, mutta siellä on myös ihana tunnelmallinen ravintola ja joitakin pikkukauppoja. Puutarha on todella kaunis ja esillepanoihin todellakin panostettu. Täällä seudulla on paljon rikkaita ihmisiä ja kaupoillakin enemmän varaa tälläisiin ihaniin esillepanoihin, joita monet käyvät muuten vaan ihastelemassa päiviensä ratoksi. Tässä muutamia kuvia paikasta.

Olen nähnyt tämän kyltin jossakin muuallakin, mutta aina se saa hymyn huulille. Unattended children will be given espresso and a free kitten - Vartioimattomille lapsille annetaan espresso ja ilmainen kissanpentu. 

Karppeja.

Löydätkö kuvasta ankan.

Kuva sisältä. Etualalla ruukkuja ja takana upeita itämaisia mattoja.

Taidetta.

Oliiviöljy/etikkakauppa.

On mistä valita.

Viininmaistelu paikka.

Ja tietysti viinitynnyreitä.

5 kommenttia:

 1. Vitsi, kuulostaa hauskalta. Ihania kuvia postauksen täydeltä. En millään malttaisi odottaa, että pääsen kahden viikon päästä taas jenkkeihin. :D

  Ps. Käy tsekkaamassa blogini, siellä on haaste sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vähän myöhässä huomasin nämä kommentit täällä blogissani :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kyseessä siis taimimyymälä joka on "naamioitu" puutarhaksi :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä idea pikkupihoihin ja parvekkeille laittaa kasvit ruukkuihin aivan vieri viereen ja tuloksena rehevä vehreys.

  VastaaPoista